top of page
Търсене

Парафлоу ще предоставя продукт за бизнес анализ чрез ваучери, отпускани от ИАНМСП


Искате да анализирате непрекъснато данните от дейността си? Сега може да го направите без да отделяте от своя бюджета големи суми за скъпи приложения: чрез ваучерите на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия за ИКТ услуги.


Без консолидиране и анализ на всички данни, които бизнесът ни генерира, сме като глухи и слепи по средата на магистралата. Информацията е най-силният инструмент за успех, защото е горивото за всичките ни дейности: маркетинг, финанси и счетоводство, производство, логистиката, продажби, управление на човешките ресурси, администрацията, продуктово разработване, поддръжка и осигуряване на непрекъснати и качествени процеси.


Именно затова, Парафлоу стартира внедряване на бизнес интелигентни системи по ваучерната схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП). Тези системи обхващат голяма част от данните, които бизнес организациите генерират и предоставят ценна информация за взимане на решения от мениджмънта като имат цялостно положително влияние върху бизнеса във всичките му дейности и най-вече върху резултатите.


Парафлоу е одобрен ИКТ доставчик по ваучерната схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП), осъществявана от Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП.


При интерес, нашите консултанти с радост ще се свържат с Вас с всички необходими детайли. Предоставяните услуги по схемата представляват цялостно внедряване на продукт, който не е обвързан с допълнителни разходи от страна на кандидатстващата МСП.



 

Екипът на Парафлоу Ви очаква за допълнителна информация и консултации. Свържете се с нас, като изберете най-удобния за Вас начин за връзка.


bottom of page